TEATEROPLEVELSESHUS HJØRRING

Teaterhusets overordnede organisering er funktionel, logistisk, enkel og klar. Store Sal er omdrejningspunktet i Teaterhuset, en semitransparent klimaskærm omslutter salen, og i mellemrummet etableres rum vertikalt og horisontalt for henholdsvis publikum, transport af materialer samt ansatte. I volumenet mellem Teatersalen og klimaskærmens begrænsning vertikalt placeres Musiksalen. Fire forskellige volumener/funktionsboxe indeholdende værksteder, Prøvesal, Blackbox samt administration organiseres omkring den semitransparente klimaskærm i forskellige positioner/niveauer, således at husets funktionalitet fremstår enkel og entydig. En volumenmæssig komposition der med transparens og lukkede funktionsboxe afspejler funktionen. Et Teaterhus på pladsen.
Projektet er udført i samarbejde med Colorcloudstudio.

2. præmie i projektkonkurrence 2013
Omfang: 4.200 m2
Bygherre: Hjørring Kommune

 

1

2

3

4

5

6

Tilbage