LISBJERG SKOLE

Lisbjergskolen er disponeret således, at de fysiske rammer understøtter oplevelsen af “den lille skole i den store”. Skolen fremstår som en samlet enhed, symboliseret af et stort fælles atrium, der forbinder de enkelte enheder.
Skolens to nordlige bygningsvolumener er placeret mod det grønne og byrummets sivegade og indeholder hjemme- og vidensområder for indskoling og mellemtrin. Det sydvestlige bygningsvolumen er skolens mest urbane og udad­vendte bygningsafsnit med multihal og musiklokaler. Den fjerde fløj indeholder bl.a. områdets nye sognegård. Skolen bliver et samlingssted for den kommmende bydel i Lisbjerg. 

1. præmie i totalentreprisekonkurrence. Opførelsesår 2008
Omfang: 9.000 m2 
Bygherre: Aarhus Kommune
Entreprenør: MT Højgaard
Ingeniør: Bascon
Landskabsarkitekt: GBL

1

2

3

4

5

6

7

8

Tilbage